Начало » Клюки » Андреа натри носа на Слави Трифонов! Дългия изостава!

Андреа натри носа на Слави Трифонов! Дългия изостава!

Реклама:

andlasvi
Феновете на Андреа ликуват, че любимката им се завръща ударно на звездния небосклон. След продължителна суша от участия и обречена на забрава чалгарката с гръм и трясък се връща в родния шоубизнес. Певицата успя да пребори дори конкуренцията в лицето на Слави Трифонов и екипа му. Оказа се, че шоупрограмата на блондинката за новогодишната нощ е много по-желана от тази на Дългия, пише в. „България днес“.

Двамата ще кръстосат шпаги в съседни хотели в Банско, но докато за Слави и компания все още има свободни места, то за участието на фолкдивата всичко е резервирано. Родни випаджии са платили крупната сума от 500 лева, за да посрещнат 2017 г. с песните на Андреа.

Декември ще е повече от успешен за певицата. Освен крупната сума, която ще прибере по празниците, Андреа ще пее на подпийнали студенти на празника им и има още няколко изяви в провинцията. Преди два дни изпълнителката пя в Швейцария, което беше истинска изненада във фолксредите, тъй като блондинката дълго не беше излизала извън страната за участия.

След като напусна Митко Пайнера с амбициите сама да се бори с конкуренцията, кариерата на Андреа тръгна стремглаво надолу. Певицата беше обречена на провал и дълго време никой не си спомняше за нея. За щастие любимата на Кобрата си е стъпила на краката и отново е в Топ 10 на най-оборотните чалгарки.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар