Начало » Клюки » България изригна срещу Рут Колева! Заради нея изгониха…

България изригна срещу Рут Колева! Заради нея изгониха…

колева

Предаването „Звездни стажанти” си докара безброй негативи. Зрителите на шоуто изригнаха срещу поредната несправедливост. Според тях изгонването на Александра Сърчаджиева е било огромна грешка, а от риалитито е трябвало да си тръгне Рут Колева. Гласовитата певица не за първи път попада под жестоките обиди на зрителите. При предишна мисия изпълнителката на „Близо” бе обвинена в коравосърдечност. Феновете на предаването скочиха срещу изказването й, че не е впрегнала целия си потенциал, въпреки благотворителната кауза на задачата, само за да прецака Пламен.

„Рут в коя мисия беше полезна? Когато беше проджект мениджър и спечелиха, беше не защото бяха добри, а защото другия отбор се справи още по зле.Все поема инициатива и ….резултата е загуба. Почвам обаче и аз да мисля, че е нагласено предаването,защото най – виновен за провала беше Рут, а Алекс не я избра.”

„И аз се убеждавам, че е нагласено. Тези, които генерират скандала винаги остават и изчезват неконфликтните.”

„Не си заслужава да гледам повече предаването! Големия БОС ме отврати с тия нелепи уволнения на повечето участници. А най-виновните и наглеците да остави! Срам и позор, че се лансират и поощряват такива индивиди….като Рут .”

„Бясна съм, Рут трябваше да бъде уволнена и да и се забрани със закон да участва в всякакви формати мега гнусно и злобно изчадие!”

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE