Начало » Свят » Ето как си уреждат сметките мафиотите в Ню Йорк! Брутален труп!

Ето как си уреждат сметките мафиотите в Ню Йорк! Брутален труп!

вендета

На плажа в нюйоркския квартал Бруклин течението изхвърли на брега тялото на мъж с крака в кофа с цимент. Това съобщава телевизионният канал „Скай нюз“, цитиран от руския сайт Лента.ру.

Трупът на 28-годишния Питър Мартинес е открито от ученик. Главата на жертвата е била омотана с тиксо, ръцете – вързани зад гърба, а краката му – в кофа с цимент с тегло 22 кг.
Мартинес бил идентифициран по татуировките си и по пръстови отпечатъци. Още през февруари приятелката му е съобщила за изчезването му.
По думите на полицаите Мартинес най-вероятно е починал от задушаване. Все още не е ясно дали мъжът е бил все още жив, когато са го хвърлили във водата.
Източници от полицията съобщават пред журналисти, че Мартинес е бил член на бруклинската улична банда G Stone Crips. Според наличната информация той е бил арестуван поне 30 пъти.
Отбелязва се, че в САЩ това е първият официално документиран случай на открито тяло с „циментирани крака“. Този метод за саморазправа се смята за елемент от „градските легенди“ за мафията.
В два регистрирани случая властите са се натъквали на тела на престъпници със завързани за тях бетонни блокове, които били изхвърлени във водоеми. Единият такъв случай е в Ню Джърси през 1941 г., а вторият – в Ню Йорк през 1964 г.
Източник: БЛИЦ
Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE