Начало » Свят » Ето таква рисунка може да доведе до нелепа смърт! Реална история от Русия!

Ето таква рисунка може да доведе до нелепа смърт! Реална история от Русия!

сърце

Деклариране на любов под прозорците на красивата петербургка доведе до извършването на тежко престъпление. Инцидентът е станал в началото на април. Било топла пролетна вечер и един млад романтик се промъкнал в на любимата си на улица на Будапеща. Той изписал със спрей боя и любовно обяснение на асфалта. Признанието на чувствата му било кратко – просто една дума – “любов”, пише bloknot.ru.Докато пишел посланието си младежът бил прекъснат от свидетел на деянието. 49-годишният Анатолий заявил, че не иска подобни рисунки близо до дома си и казал на момчето да ходи да драска другаде. В резултат на забележката се стигнало до бой, в резултат на който младежът спечелил.

Той тръшнал Анатолий на асфалта толкова силно, че вторият изгубил съзнание, че той загубил съзнание, а след това избягал.

Случайни минувачи извикали линейка за Анатолий и той е бил отведен в болницата. Лекарите обаче не успели да го спасят. На 17 април той починал в Научно-изследователския институт по спешна медицинска помощ.

Романтика, убил човек, не е намерен. Полицаите се опитали да тръгнат по петите му като разпитали момичетата, които живеели в къщата, пред която се разиграла кървавата сцена обаче стигнали до задънена улица. Остава загадка кой е бил любовникът-убиец.

Започнато е дело за умишлено причиняване на тежка телесна повреда, по непредпазливост и в последствие – смърт. Това  заявиха полицаи от Санкт Петербург.

Търсенето на художника-боец продължава.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE