Начало » PR публикации » Отпушване на канали с подръчни материали!

Отпушване на канали с подръчни материали!

Отпушване на канали самиЕдва ли някой човек е пропуснал да има проблем с отпушване на канали, които са запушени. Просто няма да повярвам, ако някой ми каже, че не му се е случвало. А и да не е, то ще стане рано или късно. Но как да се справим при следващата такава ситуация? Да наемем специалисти или да се справим сами? Ами има различни варианти.

Наемането на професионалист е по-добрия. Има много различни препарати за отпушване на пазара, но те са пълни с опасни съставки за кожата и нашето здраве. С тях трябва много да се внимава, защото могат да докоснат кожата ни или да ги вдишаме.

Сега ще ви дадем няколко домашни рецепти, с които може да пробвате да отпушите канала си по безопасен начин. Ако те не помогнат, направо потърсете специалист по отпушване на канали.

1. Отпушване на канали с готварска сода, сол и оцет
На първо място изкарайте всичката вода в мивката. Ако има, трябва да я изкарате максимално. Ще имате нужда от чаша за чай, за да правите измерванията на съставките. Взимате една чаша сода и я изсипвате в канала. Правите същото с една чаша сол. Най-накрая я напълнете с оцет и го излейте отгоре.
Чака се 10 минути, за да подейства тази формула и след това се залива с вряща вода. Този метод ще подейства, ако запушването не е брутално голямо или пък, ако канала не е напълно запушен.

2. Само с оцет и сода за готвене!
Тук трябва да вземете три четвърти чаена чаша сода за готвене и да я изсипете в канала. Следва изсипване на половин чаша винен оцет отгоре. Различното е, че сега ще покрием отгоре с плоска чиния, буквално на момента. Това стои така 30 минути, без да се ползва мивката и да се повдига чинията.
Загрявате 2 литра вода до пълно завирате, махате чинията и заливате. След това пускате топлата вода и я оставяте да тече няколко минути.

3. Отпушване на канали с бутало
Буталото е най-добрият ни приятел, когато каналът ни е запушен. Действа за отпушване на тоалетни и на мивки. Слагате единия край на буталото върху канала и започвате да движите бурно нагоре-надолу. Целим предизвикване на налягане под водата, което да избута затлачилите се боклуци.

4. Отпушване с кока кола
Колкото и да не ви се вярва, тази газирана напитка понякога върши чудеса. Просто трябва да вземете един литър кола и да я изсипете в канала. Оставяте го така цяла нощ, а на сутринта заливате с няколко литра вряща вода.

5. Отпушване със сапун или веро!
Текстурата на тези две неща е много хлъзгава. Това е много полезно при премахване на блокиращите неща от запушените канали. Трябва да разтворите 1 килограм веро или сапун в три литра доста гореща вода. Веднага след това изливате това в канала и го оставяте през нощта. На другия ден повтаряте, но само с горещата вода.

Ако нищо от това не подейства, обърнете се към професионалисти!

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE