Начало » Спорт » Гонзо от морето: Левски е затворена страница за мен!

Гонзо от морето: Левски е затворена страница за мен!

гонзо

Черно море най-после официализира назначението на Георги Иванов. От днес Гонзо вече официално е треньор на “моряците”, завръщайки се на стадион “Тича”. Специалистът подписа договор с клуба и съобщи, че първата цел пред Черно море е класиране в Топ 6.

“Документално всичко е наред и от днес вече официално съм треньор на Черно море. В следващите дни очаквам поне още четирима футболисти да се присъединят към отбора. С тях ще приключим селекцията за новия сезон”, каза Гонзо пред журналистите във Варна.

“Първата ни цел е да влезем в шестицата, а оттам нататък – колкото се може по-напред в класирането. Чака ни много работа, за да направим един боеспособен отбор. От утре започваме да се готвим за новото първенство”, коментира още Георги Иванов, след като подписа с клуба.

“Никога не е ставало въпрос за някакъв друг пост в клуба, освен треньорския. Левски е затворена страница за мен, в момента съм треньор на Черно море”, каза още специалистът.

Утре “моряците” се събират за първо занимание на “Тича” от 18:45 часа.

Припомняме, че Гонзо работи в Черно море в продължение на година и половина в периода 2013-2014 г., като класира “моряците” в първата шестица.

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE