Начало » България » Боян Расате и Георги Кадиев обясниха защо сме бедни!

Боян Расате и Георги Кадиев обясниха защо сме бедни!

расате

Депутатът Георги Кадиев и националистът Боян Расате участваха в миниреферендум в предаването “Челюсти” С Диана Найденова по Нова тв, пише Петел бг. “Англичаните само мога да ги похваля, те избраха своята независимост. Тук не става въпрос само за пари и сметки, а за национална независимост, която тоталитарната държава Европейски съюз потъпква.”, започна Расате.Създадоха не беля, а огромен хаос, контрира с мнение депутатът Георги Кадиев. Никой не знае какво точно ще се случи сега. Там възрастното поколение реши съдбата на младото. Ползите за нас от Европейския съюз са много повече, отколкото за англичаните. Хората гласуват по емоция, а последиците са икономически.

Боян Расате допълни, че в България хората против ЕС биха загубили при подобен референдум. “Трябва да формулираме кои сме “ние”, българите. За богатите е чудесно да живеем в ЕС, но за избирателите, затънали в кредитни задължения, със семейни проблеми, тези хора са едно друго “ние”. Те не са доволни, защото сме роби на ЕС и ни се спускат директиви. Електоратът продължава да се вози в трошлеци, а управляващите – в мерцедеси и БМВ-та.

Излизането от ЕС няма да реши нашата бедност. От там сега само ни налагат правила. Бедни сме, защото сме прости. Хората си го знаят, скандализира предаването Боян Расате. Бедни сме, защото сме мързеливи, допълни го опонентът му и продължи: Хората наистина забравиха да работят, свикнаха да бъдат на социални помощи, свикнаха някой друг да им решава проблемите и в момента всички политици са им виновни, вместо да станат и да отидат да работят.
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE