Начало » България » Бизнесмен обяви 20 хиляди лева награда за информация!

Бизнесмен обяви 20 хиляди лева награда за информация!

120

Столичен бизнесмен обяви чрез БЛИЦ награда от 20 000 лева за всеки, който даде информация за двата му откраднати джипа. Всъдеходите изчезнали от подземния гараж на блок 206А в столичния квартал “Младост” навръх Ивановден и от тогава са в неизвестност.Предприемачът с инициали В.М. предприел масирани проверки с приятели и така се стигнало до откриването на цели 93 автомобила из гаражите на Перник. В акцията се включила и полицията, която вкарала в ареста 27 автоджамбази от цялата страна.

Но джиповете на бизнесмена така и не са се появили на бял свят.

“Единият джип е “Тойота Ленд Крузер 120”, а другият е “Ленд Ровър Дискавъри”. Той е ловен, а само оборудването му струва 25 000 лева. Бях напълно спокоен, че автомобилите са на сигурно място в подземния гараж на кооперацията, но явно крадците са станали много изобретателни”, категоричен е В.М. пред медията ни.

Той не може да се примири с факта, че автокрадците вилнеят безнаказано и продължават да плячкосват колите на столичани и гостите на града. Статистиката показва, че от улиците на София изчезват по 6 коли средно на ден. Най-често бандитите посягат към марките “БМВ”, “Фолксваген” и “Ауди” и “Мерцедес”.

Ивайло КРАЧУНОВ

Б.Р. Телефоните на бизнесмена се пазят в редакцията на БЛИЦ. Всяка достоверна информация ще му бъде предадена.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE