Начало » Lifestyle » Засеете ли това в дома си, парите няма да са проблем за вас!

Засеете ли това в дома си, парите няма да са проблем за вас!

растение
Красула (дървото на живота) – растение, което привлича магията на парите в къщата, пише zajenata.bg. Според Фън Шуй, трябва само да засадите това дърво в дома си и финансовото ви състояние ще се промени към по-добро … Дори и да не вярвате, всички знаем, че положителното мислене води към случването на хубави неща. Много полезно при това е да подсилвате мислите си с действия, които да ви напомнят за желанията и мечтите. Това ще увеличи вероятността от промени в живота към по-добро многократно!

Как да привлечем пари в дома си:

Дори и цветът на листата на красулата напомня на цвета на прясно отпечатани доларовибанкноти!

Дървото на парите допринася за доброто функциониране на мозъка и повишава физическата активност на лицето, което го притежава – това се дължи на факта, че големите му сочни листа съдържат етерични масла. Препоръчително е да поставите растението на работния плот: след известно време ще забележите, че работата ви носи повече удовлетворение и пари!

За да влязат парите в къщата, направете специален ритуал. Преди засаждане на дървото в саксия, поставете на дъното ѝ 6 монети и си представете себе си като успешен, здрав, богат човек.
Когато поливате зеления си приятел си представяйте тази картина редовно, възможно най-ясно. Тази техника ще ви помогне за успеха!Ако вече притежавате дървото вкъщи, може просто да заровите монетите в пръстта. Този талисман ще продължи да работи добре за вас! Още по-добре ще е да завържете няколко червени конеца с монети на клоните.  Поглеждайки към тях, вие винаги ще се мислите за това, как паричките ще дойдат при вас…
Красулата ще расте добре в малко по-голяма саксия – важно е растението да получава много светлина. Идеалният цвят саксия за това магическо растение е червено или бордо, може още кафяво, черно, злато или сребро.

Не забравяйте да забършете листата на дървото от пръстта и то ще ви е благодарно!

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE