Начало » България » Вежди Рашидов нападна Слави Трифонов заради “Ще ти скъсам г*за”

Вежди Рашидов нападна Слави Трифонов заради “Ще ти скъсам г*за”

вежи

Агенция БЛИЦ потърси мнението на министъра на културата Вежди Рашидов по повод жестоката обида, която си позволи Слави Трифонов към Конституционния съд. Шоуменът с мутренско поведене нагруби магистратите като им посвети песента “Ще ти скъсам гъза!”.“Тъжно! Ако това е свободата на словото, за която и аз съм се борил през годините, но и бях обвинен, напоследък, че съм се възпротивил срещу нея и то само защото съм отправил упрек от екрана, че трябва да си уважаваме държавата, то в случая не само пошлостта на текста “Ще ти скъсам гъза!”, но и тоталното неуважение към гръбнака на едно общество и съдебната система, говори не за слободия, а за нещо още по-лошо.

Определено смятам, че държавата трябва да вземе властта в свои ръце, да спре деморализацията на обществото и ако има нещо станало за късане, то това трябва да бъдат лъжата, агресията, невъздържаността, компроматите и пошлостта”, заяви пред БЛИЦ министър Рашидов.

Попитан от медията ни какво е мнението му за острата позиция по темата на Кеворк Кеворкян, Рашидов бе категоричен:” Четете Кеворкян! Той е мъдър!”.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE