Начало » Клюки » Кобилкина показа бременното си коремче! (СНИМКА)

Кобилкина показа бременното си коремче! (СНИМКА)

кобилкина
Наталия Кобилкина показа бременното си коремче. По все още малкия му размер личи, че чаровната сексоложка най-вероятно е около четвъртия месец. Това означава, че раждането се очаква в края на януари или най-късно към началото на февруари, пише HotArena. Ако досега имаше само косвени доказателства за бременността на Кобилкина, сега вече в нея няма никакво съмнение. Наедрелите форми на рускинята без никакво съмнение издават деликатното й състояние. В това, че тя чака първото си дете, се убедиха през уикенда нейните последователки, които бяха на семинар в Банско с нея. Там, докато се обучаваха как да бъдат магьосници в любовта и кралици в кариерата, фенките на Кобилкина имаха възможност да разпуснат край басейна на скъпарския комплекс, в който се бяха настанили, и да покажат форми по бански. Всички се съблякоха с изключение на самата Наталия.

Тя през цялото време остана с късия си панталон и широкото си горнище, което беше подбрала уж с идеята да скрие коремчето й. То обаче не оста скрито за никоя от дамите на семинара. Сексоложката събра толкова щастливи пожелания за бъдещото си бебе, че ако и половината от тях се сбъднат, то ще е най-здравото, най-красивото и най-усмихнатото бебе на света. Самата Наталия бе придружена от бъдещия татко – гърка Такис Дретакис, който между другото е зает точно в хотелиерския бизнес.

Говори се дори, че не е случайно, че Кобилкина често прави семинари в Банско. Така хем била с любимия си, хем последователките й харчели пари в неговия хотел. Самата сексоложка сложи годежен пръстен още в началото на годината. Засега обаче не бърза да се жени. Тя преживя развод миналата година и вече не вярва в брака така, както преди да се омъжи за първия си съпруг. Поне засега мисли да се радва на връзката и на бъдещото си дете. Вероятно сватба ще има, след като то се роди.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE