Начало » Клюки » Поли Генова брои 1 милион за къща в Бояна! Брокерите се избиват за нея!

Поли Генова брои 1 милион за къща в Бояна! Брокерите се избиват за нея!

поли генова

Софийските брокери на недвижими имоти се молят Поли Генова да се спре на тях при избора си за нов дом! Нашумялата певица започнала миналата седмица огледи за покупка на къща в столичния квартал “Бояна”, като бюджетът й за собствен  дом бил 1 млн. лева. Бърза справка показва, че за тази сума можеш да си вземеш двуетажна къща, а ако уцелиш правилната сделка, може да е и с басейн.Поли разказвала наляво и надясно, че вече е време да се задоми, затова й трябвал по-голям дом. В момента певицата е сама, но през любовното й тефтерче са минали не един или двама известни мъже. Най-скорошната клюка беше за нея и Калин Врачански.

Двамата се забили на старта на шоуто ”Като две капки вода”, но палавата Поли бързо бързо му се наситила и го зарязала.

Актьорът не жалил дълго русата амбиция и вплел в мрежата си Преслава, която била доста по-лесна жертва. Накрая пък на него му писнало и оставил драматичната изпълнителка за пореден път прелъстена и изоставена. Накрая тиражирал по софийските дискотеки, че бил приятел и с двете, но дали е така, силно се съмняваме.

Другите известни мъже в списъка на Генова са Мариан Вълев – Куката и Ненчо Балабанов. С Куката Поли се запознала покрай сериала ”Под прикритие”, след това двамата се видели на родното Черноморие и си организирали дълъг любовен уикенд. Изпълнителката на ”Любовта е престъпление” обаче се уплашила, че нещата могат да станат прекалено сериозни и бързо изоставила актьора.

Папарашки снимки на двамата се появиха в много медии. При една от хилядите раздели на Ненчо Балабанов и Йоана пък, именно Генова била използвана за утеха. След като помъркали заедно в леглото обаче, комикът се върнал при своята половинка.
Явно на Поли не й върви с мъжете. Сега обаче певицата е коренно променена и готова за сериозни отношения.


Знаела, че ще участва в „Евровизия” година по-рано

Последното издание на „Евровизия” беше съпътствано от анкета, кой изпълнител да представи страната ни. Тогава Преслава взе превес над Генова, Мария Илиева и много други. Изненадващо обаче, БНТ поканиха за втори път Поли и инвестираха хиляди в създаването на песента й. След като двете певици се засякоха заедно в  ”Като две капки вода”, Поли коментираше наляво-надясно, че не й пука дали Пресито е обидена или не, защото победата й била ясна година по-рано и анкетата не била официална.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE