Начало » България » Татяна Дончева се изгаври с БСП! Столетницата пи*ае газ!

Татяна Дончева се изгаври с БСП! Столетницата пи*ае газ!

тдончева

“Натискат се хора да коментират, на които цялата им политическа кариера мина на буксир от разни благодетели и покровители”. Това сакрално изречение изплю рано сутринта в ефира на Нова абонатката на сутрешните блокове Татяна Дончева. “Поразяващата уста” си спечели поредното гостуване в мекото кресло, след плоската й маневра от вчера да откаже среща с БСП.Направи го в типичния си стил – шумно и арогантно, все едно, че е е центърът на политическата вселена, а не хитра лелка, която се кипри в тоалети за по няколко хиляди лева, докато уж защитава бедните и социално слабите.

Бутиковите одежди не могат да изкоренят таргашеския манталитет.

“Доблестният” й ход да обърне гръб на партията, която преди четвърт век я превърна от неуспяла прокурорка в ефектна депутатка, всъщност е до болка познат стар трик, ползван от захвърлените в прашните коридори на историята пиар стратези.

Десетината минути ефирно време за пореден път извадиха пред изтормозените зрители омразата й към “Позитано” 20.

Чудя се как в БСП от самото начало не прозряха елементарния й сценарий – да я номинират за президент или вице, за да напомпа рейтинга на мимикриращото й Движение, а партийната й субсидия да скочи с няколко милиона.

И разбира се, че ако това не й се получи, да последва злостно мякащо отмъщение от ефира на телевизиите, които й осигуряват повече минути на екрана отколкото на Тръмп и Хилъри взети заедно.

Само Татяна все още не е разбрала, че не е желана. Доказаха го всички видове избори, и кметски, и парламентарни. Движението й не успя да вземе повече от процент, въпреки безбрийните участия по телевизиите и стотиците билбордове в цялата страна.

Сега ще се хвърли на президентския тезгях, а там едва ли ще получи дори и два процента от доверието на гласоподавателите.

Провалите й, обаче няма да спасят зрителите от поредните й балонни гостувания. Така, че заредете се с търпение или бъдете нащрек с дистанционното.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE