Начало » Горещо » Вижте къде почиват том мадамите на Перник! (СНИМКИ 16+)

Вижте къде почиват том мадамите на Перник! (СНИМКИ 16+)

топ мадами
Къде плажуват известните перничани тази година? Едни в Гърция, други – на родното Черноморие. “За Перник” подбра горещи кадри.Най-известната и скандална перничанка в последните години – Антония Петрова Бередин, избра да събира тен по плажовете на Гърция. На снимките си в социалната мрежа тя отвя с лукс и очила в нейният любим леко кичозен стил.

Антония Петрова25

Станислава Генадиева – младежкият медиатор в Консултативния съвет за младежка политика в Перник, журналист, радетел на много младежки инициативи, както и бивша кандидат-кметица е избрала да отдъхва на родното Черноморие. Можете да я видите на плажовете в Свети Влас и Слънчев бряг.

Стаси може да се похвали и със забавна история, свързана с “родната полиция”:

Намираме шефа на полицията в Слънчев бряг, за да го попитаме къде да се оплачем и да подадем жалба за тютюнопушене на закрито в заведение. Отговорът на човека, който отговаря за полицията в този курорт: “Не съм чул за такъв закон, за първи път имам такъв казус. Аз не съм пушач.” И не, това не е виц!

28Станислава Генадиева

Силиконовата принцеса на Перник Габриела Попова също е избрала да се топне в Черно море. Тя качи снимки с убийствен зелен бански от Варна.

3029

Приятелката на Габи – Лейди България Елизабет Методиева се припича това лято на Созопол, както и много други перничани.

Елизабет Методиева3132

Въпрос с повишена трудност! Къде  почива Луиза Григорова?

Луиза Григорова

Ученичката от Езиковата гимназия в Перник и подгласничка на Мис Свят България – Инес Боянова се прави на русалка в Несебър….и София.

Инес Боянова35

Народният глас на Перник – Ива Давидова заложи също на българското – курорта Равда.

Ива Давидова37

Вижте и страхотният загар на пернишкия модел – ослепителната Маги Димитрова!

4042Маги Димитрова

Ще бъде грехота ако подминем и най-тренираното тяло в Перник на най-спортната мацка – булката беглец от “Женени от пръв поглед” – Светлана Кирова!

44Светлана Кирова46

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE