Начало » България » Родните лекари втрещени от садо-мазо травми! Болниците не смогват да лекуват!

Родните лекари втрещени от садо-мазо травми! Болниците не смогват да лекуват!

садо

Отхапани зърна на гърдите и разкъсвания на гениталиите – това са част от травмите, заради които любителите на садо-мазо секса най-често търсят медицинска помощ, разкриха лекари. По думите им много пъти екстремните ласки завършват и с инфаркт, но тези случаи са деликатни и не се разгласяват, пише тази сутрин “Телеграф”. За обикновени синини и охлузвания, причинени от белезници и камшици, палавниците обикновено не търсят доктор и прибягват към самолечение.

По думите им много пъти екстремните ласки завършват с инфаркт, но тези случаи са деликатни и не се разгласяват. За обикновени синини и охлузвания, причинени от белезници и камшици, палавниците обикновено не търсят доктор и прибягват към самолечение. След излизането на филма „50 нюанса сиво” доста хора започнаха да експериментират по-груба игра в леглото, отчитат психолози и психиатри. Рядко обаче се случва някой да удуши партньора си като сексбомбата Анита Мейзер.

Проверка на „Телеграф” установи, че десетки български сайтове прадлагат садо-мазо уради и видеоклипове, които показват как човек може да постигне сексуална възбуда чрез различни изтезания.

Кучешки намордници и коишки, камшици, бичове, белезници, електрически палки и куп други страховити приспособления, излезли като че ли от мрачните килии на Светата инквизиция, се продават онлайн и гарантират див секс. Под някои от тях пише, че са изчерпани, но се очаква ново зареждане.

Най-евтини са обикновените белезници с пухчета в различни цветове и десени – розови, бели, червени, леопардови. Цените им са между 20 и 30 лева. Малко по-скъпи – 40 лева, са заключващите се устройства, изработени от кожа и дантела. Освен тях има и други, по-малки белезници, с които се заключват само палците на ръцете. Пристягането им гарантира сигурна и доста силна болка и тръпка, а цената им е 15 лева. Само с левче по-евтино е обикновено силиконово въженце за връзване на ръце и крака. Толкова струва и топче тиксо за „запушване на много знаещи женски усти”, както е описано в текста под него. Комплект белезници и камшик върви 45 лева. Оборудване от шест части, сред които отново има белезници, камшик, плюс колани за ръцете, се продава за 75 лева. Всъщност най-голям е асортиментът на камшиците и бичовете, чиито цени тръгват от 20 и стигат до 50 – 60 лева в зависимост от големината и екстрите като накрайник с формата на пенис или силиконово дидло топче.

За привържениците на по-фината болка пък има огъваща се тънка пръчка тип „шибучица” само за 15 лева. Предлага се и специално перо за гъделичкане на вързания мъж по ходилата на краката, цената му е 20 лева.

Сред артикулите за доставяне на садо-мазо удоволствия обаче има и такива, които направо изправят косите и напомнят за инструментите на нацисткия доктор Менгеле или в най-безобидния случай – на заредена хирургическа маса преди операция. „Най-нежните” сред тях са пристегачка на зърна на женските гърди за 20 лева, която обещава „сладка болка” – ще ви накара да мъркате като котка”. Наред с тях се предлагат и други екстри, обещаващи буря от оргазми от страна както на мъжа, така и на жената като разширител на вагина – 31 лева, аналоразширител с едно, две и три метални топчета, всяко от които по-голямо от предишното, а така също и мъжки прашки с пристегач за тестисите и пениса. Цената на последните е 25 лева.

Производителите на садо-мазо артикулите са помислили и за любителите на животните. Един от хитовете в онлайн търговията е дишащ кучешки намордник от латеск с уши и муцуна само за 35 лева, а обикновените нашийници от плат и кожа се харчат на цени от 20 до 55 лева. Кучешката маска и каишка от специална екокожа струват 119 лева.

За самотните жени има специална оферта – стол фотьойл с пристегачи и цял комплект от автоматични вибратори и дилда с различна големина. При това според описанието освен качествено задоволяване на сексуалните нужди фотьойлът имал и няколко програми за вибриращ масаж на тялото. Цената му обаче е малко по-солена – 550 лева.

150 лева струва удоволствието от един непослушен мъж да бъде напляскан с кожен камшик от строга господарка. Садо-мазо изпълненията качват цената с около 20-30 лева. Майсторките на бича предлагат на клиентите си ролеви игри, писинг, връзване и напляскване като увертюра преди сексуалния акт.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE