Начало » Uncategorized » Къде изчезнаха гърдите на Алисия? (СНИМКА)

Къде изчезнаха гърдите на Алисия? (СНИМКА)

алисия
Фокус ли е направила Алисия или най – запомнящата се част от тялото й е изчезнала? Няма ги гърдите на чалга звездата. На последните снимки, които пусна певицата гръдната й обиколка е придобила символични размери, коментира hotarena.net. Наистина е трудно да се разгадае мистерията с размерите на силиконовите импланти на изпълнителката. С кадри, които тя публикува от луксозната си почивка в Марбея, успя да притесни феновете си с малки размери на бюста, което породи слухове, че си е правила нова операция за намаляването им.

Веднага щом се върна в България обаче, красавицата разби клюките, като още на първото си участие в столичен клуб показа щедро пазвата си, а като бонус пусна и аванта, показа си зърното. Към днешна дата силиконът и отново се е стопил. „Същинска фокусница е станала Алисия“,коментират феновете й.

За сметка на това Алисия е стилно елегантна. Прави впечатление, че дори е сменила любимите си обувки с други. Дълго време най-голямата звезда на фолк музиката не сваляше чифт лъскави чепици на Giuseppe Zanotti. Тя носеше обувките денонощно – в клиповете си, по участията, дори и в свободното си време край басейна. Не е изключено да се скъсали от толкова носене.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE