Начало » България » В Пловдив се продават кебапчета, които режат устата!

В Пловдив се продават кебапчета, които режат устата!

кебапи
Пластмасово парче с големина на копче за мъжка риза откри пловдивчанка. Жената си купила вчера два броя кебапчета от открит павилион срещу Централна гара в града. В момента, в който отхапала едното, нещо остро се забило във венеца. В първия момент помислила, че е останала кост от месото, но вместо това извадила от устата си черна пластмаса. Парчето е с неправилна форма и остри ръбове, пише marica.bg.“Извадих късмет, че не ми се счупи някой зъб и не го погълнах. Ами ако беше се паднало на малко дете, не ми се мисли за последиците”, коментира възмутено дамата.

Въпросният павилион се снабдява със сурови кюфтета и кебапчета от едноличен търговец и ги пече на място.

“Невъзможно е в кебапчето да попадне пластмаса. При нас всичко е машинно – от меленето на месото до направата на продуктите”, коментира Радослав Савов, представител на транжорната.

Той уточни, че кюфтетата и кебапчетата се правели от свинско месо, сланина и подправки и ако случайно нещо може да остане в полуфабриката, е найлон, с който било увито суровото месо, преди да се смели.

Допълни и, че тарелките, в които поставяли изпечените продукти, били бели, а не черни, така че вината едва ли била при тях. Иначе предаде извиненията си на клиентката и каза, че ако иска, може да направи оплакване.

Източник: БЛИЦ
Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE