Начало » Политика » От архива: Разговор между Слави Трифонов и ген. Радев, който се превърна в пророчество!

От архива: Разговор между Слави Трифонов и ген. Радев, който се превърна в пророчество!

radevva

Уникален видео запис излезе от архивите от 2008 г. На него се вижда как тв водещият Слави Трифонов пророкува, че ген. Румен Радев ще стане политик. Отчетливо по-младият военен тогава обаче отговаря, че силата му е другаде и че за политик трябват специални качества. Слави Трифонов обаче не спира да упорства. Разговорът по темата започва в 9м37с от видеото, припомня “Флагман”.  Диалогът тогава изглежда по-скоро шеговит, но от днешна гледна точка шокира с акуратността на прогнозата на Слави. Припомняме, че само до преди по-малко от два месеца Румен Радев бе командир на Военновъздушните сили. В един момент обаче той внезапно хвърли оставка като военен, след което бе издигнат от БСП за кандидат-президент.

С.Т.: Казват за теб, че си от генералите с по-модерно и нестандартно мислене и че не се притесняваш да критикуваш. Аз виждам нещо друго, какво означава „модерно и нестандартно“? Ти като такъв ли се определяш? На мен ми харесва как се държиш и как изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда докрай искрен – политиците трябва да изглеждат като тебе. Всъщност ти що не станеш политик?
Р.Р.: Аз предлагам ли ти ти да станеш авиатор, да речем?

С.Т.: Гледай сега, много добре знаеш, че има голяма разлика. Аз не мога да стана авиатор, докато обратното е много по-валидно. Не го пропускай това. Много хора, които те гледат тази вечер, си мислят по подобен начин като мен. Не я пропускай тази мисъл. Рано или късно ще се случи.
Р.Р.: Моите амбиции са в областта на авиацията и на военното дело. Там ми е силата.

С.Т.: Засега! Те и моите са в областта на шоуто, засега!
Р.Р.: Моята сила е да правя от много малко ресурси, които са катастрофално малко, да правя висок продукт, т.е. да правя добри летци. Там е моята сила, така че…

С.Т.: Казах това, което трябваше да кажа и остана в пространството това, което аз казах, а не това, което ти каза.
Р.Р.: Аз мисля, че за политик трябват специални качества, които аз…

С.Т.: Луд ли си? Виждаш, че не трябват много качества.
Р.Р.: Добре, аз предлагам да минем на друга тема…
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE