Начало » Свят » Дори багерите не можаха да спрат бежанците в Кале да направят МАСОВО изнасилване!

Дори багерите не можаха да спрат бежанците в Кале да направят МАСОВО изнасилване!

kale

Млада жена е била изнасилена в бежанския лагер в Кале, докато местните власти го разрушават. Бруталното нападение е станало във вторник сутринта, когато петима мъже нападнали жената, която е от етиопски произход, съобщава британският „Експрес”.Тя била прегледана от лекар, но при разпитите комуникацията  била силно затруднена, тъй като тя говорела само на етиопски диалект, обясниха адвокатите й. От съображения за сигурност името й не се съобщава.

Жертвата все е още в лагера „Джунглата”, докато й бъде намерен преводач.

Новината беше оповестена от прокурори, които даваха подробности за друго престъпление – изнасилване на 38-годишна афганистанска преводачка миналата седмица. Предполага се, че тримата нападатели, които били въоръжени с ножове, са успели да избягат и вероятно вече са в Париж, заедно с хилядите други бежанци, изселени от Кале заради разрушаването на печално известния бежански център. Възможно е те да са били трафиканти на хора.

Разрушаването на лагера в Кале продължава и в момента. Преди дни в него избухна голям пожар, за който се смята, че е предизвикан от имигранти, които трябвало да го напуснат.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE