Начало » Политика » Бойко Борисов се заигра със Слави Трифонов!

Бойко Борисов се заигра със Слави Трифонов!

bojkoislavi

Правителството ще положи всички усилия, от страна на МВР и всички служби, президентските избори да преминат спокойно, както всички очакват. Това каза пред журналисти в Асеновград премиерът Бойко Борисов, който присъства на освещаването на най-новата църква в града „Свети Архангел Михаил“. Той благодари специално на Слави Трифонов за това, че е положил усилия снощната проява на Орлов мост да премине мирно и спокойно така наречената от него „партийна проява“, за което премиерът е имал притеснения, съобщава „Фокус”.

Попитан дали очаква компромати в последния момент преди предстоящите избори, премиерът Бойко Борисов отговори, че такива излизат всеки ден, но той не им обръща внимание.

Борисов каза още, че правителството на ГЕРБ е построило и възстановило стотици църкви и манастири в България. Той посочи, че никога не е броил колко са построените и възстановените църкви и съобщи, че съвсем скоро ще бъде отремонтиран следващия манастир – Мулдавския манастир „Света Петка“, който е бил изгорял.

„Пътят до там вече е ремонтиран. Съвсем скоро ще бъде възстановен и манастира”, каза премиерът в отговор на похвалата на Пловдивския митрополит Николай, че нито едно правителство досега не е положило такава грижа за храмовете в България.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE