Начало » България » Красимир Кънев от БХК е инсценирал побоя над себе си?!

Красимир Кънев от БХК е инсценирал побоя над себе си?!

kanev

Множеството странни обстоятелства около нападението на председателя на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев дадоха основание на разследващи да се усъмнят в достоверността му, научи БЛИЦ.Борецът за правозащитна дейност сам обяви в телевизионни ефир, че е бил нападнат на в ранните часове на 27 октомври от неизвестни лица. И моментално обяви, че подозира, че е бил атакуван във връзка с работата му.

В същото време проверката на компетентните органи е установила, че той е бил зашлевен с един единствен шамар от мъж, който твърди, че не познава.

Интересно какви са тези нападатели, които искат да отмъстят на публична личност посред бял ден и то точно в обхвата на една от камерите за видеонаблюдение, питат се ангажирани със странната ситуация.

Самият Кънев побързал да подаде жалба в полицията, но кратките му показания по никакъв начин не помогнали за изясняване на случая.

Което все повече дава основание да се смята, че Кънев е търсил повече рекламен ефект от червенината около окото му, отколкото разплитането на предполагаемото престъпление.

Така или иначе към този момент цяла България разбра, че страстният привърженик на ромската общност едва ли не е бил смазан от бой, оставяйки на заден план тънката подробност, че се касае за незначително нараняване.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE