Начало » Политика » Виктор Николаев втрещи Каракачанов с брутален гаф!

Виктор Николаев втрещи Каракачанов с брутален гаф!

kakra

Не смятам, че теорията, че отсъстващият печели е вярна. Става ли въпрос за избори, аз не гледам социологията. Гледам тази социология на хората, които срещаме всеки ден в страната. Резултатите няма да са тези, които са показни в проучванията. Това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за президент Красимир Каракачанов. Той бе в студиото на “Здравей България” заедно с вицето си Явор Нотев.Дискусията в студиото започна с огромен гаф на Виктор Николаев, който обърка , че на предишни избори Каракачанов е бил в щаба на Първанов, вместо в този на Стоянов. Водещият се коригира, след като кандидатът за президент го погледна укорително и учудено.

„За да наберат тези 1000 човека за едно проучване, колко от тях им отказват интервю. Има и такива, които не искат да кажат за кого ще гласуват. Няма състезание, на което да се готвиш да участваш в следващото. Всички кандидати се готвим сериозно за тази кандидат-президентска кампания. Президентската институция представлява България, не може някой да го шляпа по врата и да му дърпа ушите макар и на майтап. Не може да си кандидат на левицата, а всъщност да си кандидат на евроатлантическата идея”.

„С вас имаме отношения и история. Не съм кроткото лице на кампанията. Волен не се е скрил от тази кампания и господин Симеонов също”, заяви Нотев.

„С господин Нотев сме кандидати. Как смятате, че ще подкараме нашите избиратели с „вие гласувайте после за Гошо или Нешо””, възмути се Каракачанов. „Излизаме и ще се бием за победа”, добави той.

„Ако съм президент ще защитя границите на България, ако американците искат да си нарежем ракетите, няма да го направя. Днес се отбелязва годишнината от началото на сръбско-българската война. Ако армията ни тогава беше такава, сега нямаше да съществуваме. Ще си защитавам идеите. Тази държава трябва да се защитава”, смята Каракачанов.

“Нямам кредит, живея с около 100-1200 лева и не ползвам охрана. Колата ми е на 2 години. Последно излъгах дъщеря си, но касаеше здравето”, призна патриотът и заяви каква е първата му асоциация, като чуе името на опонентите си: “Цачева – Бойко Борисов, Радев – САЩ, Каракачанов – българският патриотизъм, Дончева – поразяващата уста, Марешки – аптеки”, завърши той.
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE