Начало » Горещо » Виктория Сикрет показа необработени снимки на моделите си! (18+)

Виктория Сикрет показа необработени снимки на моделите си! (18+)

vs

Виктория Сикрет публикува снимка на модела Жасмин Тукс в презентация на Виктория Сикрет Фешън шоу „Bright Night Fantasy Bra”, което се оценява на 3,0 милиона долара. Самата снимка обаче е безценна, пише beu.bg.

Както Космополитън (Cosmopolitan) посочва, снимката не е обработената показва Тукс в 450 каратов сутиен и стриите й, които са на показ. (Знаеш нали, повечето от нас имаме такива линии, но това обикновено се оправя с фотошоп в реклами като тази?)

Виктория Сикрет често се споменава с провалите си в обработката във фотошоп, включително отстраняване на гънките и бузите на задника.

 

Миналото лято жена, която обработва снимки за Виктория Сикрет разкри за Рефайнъри 29 (Refinery 29), че (изненада!) всъщност тялото на нито една жена не изглежда действително в каталозите на бельо. Жената, която поиска да остане анонимна, каза, че тя често “добавя месо по костите им” и от нея се изисква да прави гърдите на моделите кръгли, по-високи, перфектно симетрични, и разбира се, по-големи. ( “Всички те са с [размер] A”, каза тя.)

Но, тази снимка, която е била публикувана без обяснение, показва, че може би Виктория Сикрет се опитва да се измъкне от този вид ретуш и да следва положителните характеристики на тялото. През 2014 г. American Eagle пуска марка дамско бельо, в която не ползва фотошоп и наблюдава увеличение на продажбите.

Тази снимка може да означава, че Виктория Сикрет най-накрая започва да показва модели, които изглеждат по-скоро като жените, които купуват техните продукти. Да не говорим, че така може да се даде възможност на моделите да изглеждат естествено красиви като самите себе си.

Настройте се на 5 декември, за да видите Тукс – първата цветнокожа жена, която е модел на фантастичния сутиен (Fantasy Bra) на Виктория сикрет от девет години насам. Вижте уникалната й осанка в 2016 Secret Fashion Show Виктория Сикрет фешън шоу за 2016.

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE