Начало » Клюки » Златко Баретата вдига баровска сватба за сина си! Ето за коя ще се жени!

Златко Баретата вдига баровска сватба за сина си! Ето за коя ще се жени!

retata

Синът на сочения за подземен бос  – Златко Баретата ще приема в дома си снаха, по която синът му Алекс Иванов е повече от лудо влюбен, пише столичен седмичник. 20-годишният младеж от три години излизал с Никол Толева. Момичето също не е случайно и е от сой. То е дъщеря на адвокат Бояна Караиванова, която беше синдик на „Балканкар“.Алекс и Никол, започват връзката си в началото на 2013-а, като преди това известно време са били просто приятели.

Една от най-добрите приятелки на Толева е Мартина Бързакова, дъщеря на Радо Слънцето. Един от гардовете на Васил Илиев, сочен за наследник на Митьо Очите в бизнеса с дрога в Слънчев бряг.

Златомир Иванов и съпругата му се познават с бъдещата снаха и я одобряват. Всички познати на младите са убедени, че те са създадени един за друг. Самата Никол е амбициозно и умно момиче, която впечатлява със сериозен усет към модата и впечатлява с избора на всеки свой тоалет. Тя учи в престижен университет в Лондон и  може да се похвали с няколко статии за Седмицата на модата в Париж, публикувани в английски издания.

Алекс Иванов прекарва времето си в България и не обича да се хвали в социалните мрежи къде е и с какво се занимава. Той има тайни профили, които използва, за да комуникира с приятелите си.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE