Начало » Клюки » Разкриха секретната любов на Христо от Брадъра! (СНИМКА)

Разкриха секретната любов на Христо от Брадъра! (СНИМКА)

hristo

От около година и половина Христо има връзка с Ружа Колева, която е единствената нашенка, получавала световна награда за телевизия ЕМИ. Чаровната брюнетка е от София, но от близо 20 години е в чужбина, пише “Уикенд”.В Америка е на върха на кариерата си, а филмът “Трио Беливил”, на който е била аниматорка, е с номинация за “Оскар”.

Христо и Ружа се стараят да държат в тайна връзката си. Истината е, че отношенията им са особено крехки не само заради разстоянията, които ги делят. Срещат се 2-3 пъти годишно и общо прекарват около 3-4 месеца заедно. След падението на Живков, който пиян облада чалга дивата Емануела в клозета на “ВИП брадър”, половинката му е в шок.

“Учудвам се, че Христо стигна дотук. Не го познавах в тази светлина. Няма нужда да ми дава каквото и да било обяснение. Мисля, че ситуацията е доста обидна и за двама ни”, коментира потресената Ружа пред своя близка приятелка. Тя била категорична, че няма как да прости на половинката си и най-вероятно двамата ще се разделят. Ружа изобщо не искала Христо да участва във “ВИП брадър”, защото съществува опасност да падне в капан, но той бил уверен в себе си. Подлъгали го и приятели от България.

Ружа е аниматор, а по рисуването се запалила като ученичка. В рода й нямало художници, но на нея й се удавало да борави перфектно с моливите, боите и флумастерите.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE