Начало » Клюки » Галин хвърля луди пари по изгората си Дарина! Направо чудо!

Галин хвърля луди пари по изгората си Дарина! Направо чудо!

gl
Галин е готов да изпълни всяка прищявка на гаджето си Дарина. Секссимволът на попфолка дотолкова бил хлътнал по младата изпълнителка, че се стремял да задоволи всеки неин каприз, без значение колко скъпо ще му струва. Той дори се опитвал да предугажда желанията на любимата си и да ги сбъдва незабавно.

За целта Галин влагал всичко спечелено от хонорарите си за подаръци за Дара. Освен това той често й давал съвети като изпълнител с по-дълъг стаж на сцената. Самата Дарина пък не криела колко е очарована от фолкаджията и не спирала да се хвали пред приятелки, че е ударила джакпота с него, пише “Телеграф”.

За връзка между двамата се заговори още през лятото, когато на няколко пъти бяха засечени да купонясват заедно по нощните заведения из страната. Нещо повече, когато самата тя нямаше изяви, задължително придружаваше Галин като след това двамата си тръгваха заедно.

До момента никой от двамата не иска да говори за връзката им, а според близките им причината е, че предпочитат да държат отношенията си далеч от погледите на любопитните.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE