Начало » Клюки » Малкия Батков се готви да разкаже играта на Коцето!

Малкия Батков се готви да разкаже играта на Коцето!

makm
Малкия мустак, както е известен синът на Тодор Барков – Батков-младши, удари здраво в земята певеца Константин. Синът на бившия бос на “Левски” е решил да разшири бизнеса си. Батков-младши планира да отвори нов клуб в Студентски град. Неговото заведение със сигурност ще бъде основна конкуренция през тази зима на дискотеката на изпълнителя на “Черна роза”. Константин бил силно притеснен да не загуби клиентите си. В момента неговата дискотека е най-вървежната в Студентски град и всяка вечер се пръска по шевовете, но отварянето на новия клуб със сигурност ще окаже влияние върху посещаването й, пише в. България днес.

Сега Батков и компания са решили да навлязат в друго амплоа. В новата им дискотека Малкия мустак и неговите авери няма да мятат салфетки и гьобеци. В клуба ще се пуска само черна музиката, както и поп. Така богаташките хлапета ще могат да оплакнат очите с Гери-Никол, Дара и Тита.

“Със сигурност ще му върви много на Тошко. В Студентски град в момента няма заведение, в което да се пуска черна музика. Ще избие рибата с него. Доста от чалготеките ще останат празни, защото повечето от Студентски се кефят и на друг тип музика освен чалгата”, категорични са близки до Малкия мустак.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE