Начало » Политика » Министър Ангелкова може да излекува 90% от болестите! Интересно!

Министър Ангелкова може да излекува 90% от болестите! Интересно!

bolesti
Минералните извори лекуват почти 90% от болестите, свързани с различни части на тялото. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова на представянето на Националната програма за подпомагане на общините за ефективно управление на находищата на минерални води на тяхна територия, предаде „Фокус“.

Тя се обърна към бранша като посочи, че е важно неговите представители да са проактивни, за да бъдат подадени необходимите документи и да може и те да ги подкрепят.

Според нея само по този начин, с усилията на бизнеса и местните власти, може да се подготви проект, който да има дългосрочна реализация и да развиваме целогодишно туризма.

„Особено при балнео и спа туризма, който се използва в много малък капацитет. С министър Василева ще обсъдим една следваща среща и поемаме ангажимент да включим и Министерството на здравеопазването и кметовете на общините, където има такива находища. Ще се постараем срещата да бъде до края на тази година, така че да не се губи време“, увери Ангелкова.

Тя посочи, че екипите им ще помислят дали санкцията за неправомерно използване на минералните извори е такава, че изисква криминализиране или следва да се увеличат глобите от гледна точка на деянието.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE