Начало » Политика » Синът на Соломон Паси заплю баща си на изборите!

Синът на Соломон Паси заплю баща си на изборите!

solo
Синът на евроатлантик №1 Соломон Паси му нанесе кинжален удар в сърцето. Младият мъж напълно се е отрекъл от политическите идеали, които изповядва известния му баща и по всичко изглежда, че в това отношение напълно го е предал научи БЛИЦ.

Наследникът на Соломон, който носи името на дядо си Исак, е насочил цялата си дейност към левите идеи и громи символите на НАТО и дейността на евроатлантическата организация.

И докато Соломон Паси, който бе външен министър в правителството на Симеон Сакскобургготски, прави всичко възможно да запази неутралитет по време на поведението на отрочето му е на точно обратния полюс.

Исак е заел твърдо курс в подкрепа на кандидат-президента на левицата Румен Радев и се е превърнал в негова сянка.

Паси-младши следва неотклонно бившия командир на ВВС и гордо позира с негова тениска. Младежът е толкова пленен от социалистическата партия, че не се притеснява да демонстрира близките си отношения с някои от лицата й.

Исак си другарува не само със сегашното ръководство на “Позитано” 20, но и с предишното. Едни от най-приближените му са предишният председател на Столетницата Михаил Миков и председателя на столичната партийна организация Калоян Паргов.

БЛИЦ научи, че Соломон Паси приема изключително тежко странното поведение на сина си, но не иска да дава гласност на емоциите си, за да не извади на показ различията в семейството си.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE