Начало » България » Българите ще се вдигнат срещу властта заради провалилия се референдум на Слави!

Българите ще се вдигнат срещу властта заради провалилия се референдум на Слави!

bunt
Вълна от недоволство заля мрежата след новината, че референдумът, организиран от шоумена Слави Трифонов и неговия екип, не успя да събере необходимия брой гласове. Много групи във Фейсбук започват да организират хора, които искат да протестират срещу резултатите от референдума.

По последни данни около 13 000 гласа не са достигнали, за да бъде признат референдумът за валиден и трите въпроса да се превърнат в задължителни за Народното събрание.

„Имало 80 000 невалидни бюлетини за Референдума? Вдигаме се! Часът и мястото ще ги обявим до няколко дни! Гответе се за Бунтове! Искаме ръчно преброяване! Измамата е пълна! Затвориха секциите преди да са Гласували всички – Да им затворим Институциите!”, зоват в една от групите, където най-много агитираха за гласуване на референдума.

Очаква се тази вечер в „Шоуто на Слави” да разкрият какво ще следва оттук нататък.  По данни от Централната избирателна комисия, около 80 000 са невалидните бюлетини за референдума. Според хората е извършена измама с цел въпросите да не минат необходимата граница от гласове.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE