Начало » Клюки » Мария и Гущеров проговориха за спрягания развод. Той…

Мария и Гущеров проговориха за спрягания развод. Той…

mg
Край на спекулациите покрай семейството на Мария и Християн Гущерови. Вече е сигурно – развод няма, и тази снимка на 100 процента го доказва. На нея двойката изглежда по-щастлива отвсякога и разказа пред Хот Арена дали изобщо има проблеми във връзката си.

Гущеров: „Горд съм със съпругата си“

„Единствено за вас ще кажа, че Мария и Марая са всичко за мен“, категоричен е Християн Гущеров пред светския сайт. „Това, че кариерата на съпругата ми е в пиков момент, може би провокира тази злоба и всички тези измислици по адрес на нашето семейство. Тя 3 години не присъстваше на клубната сцена и в момента, в който се завърна, интересът към нейните изяви е огромен. Това, че тя е сред най-желаните изпълнители, е провокатор на цялата тази агресия от страна на жълтите медии. Това, че кариерата й е във върхова точка, единствено и само ме прави щастлив и съм горд с резултатите от нейния труд и изявите й 3-4 пъти в седмицата“, допълва още г-н Гущеров.

Не по-различни и силни са думите на самата Мария, която също потърсихме за коментар.

Мария: „Те са моята крепост“

„Сигурна съм, че всички тези небивалици вървят паралелно с успеха на всеки един борещ се за мечтите и върховете. Не ми е приятно, че засягат по този грозен начин най-ценното за мен – моето семейство. За мен Марая и Християн са най-важното нещо, моята сила и моята крепост, там, откъдето тръгвам всяка сутрин, чувствайки се най-обичана, и там, където се прибирам вечер, за да им дам цялата си любов“, заяви певицата.

И допълни: „Нашите отношения са много силни, преминали и преминаващи през всичко със силата на любовта. На онези, които пишат, няма да кажа нищо, не давам обяснения и оправдания. На семейството ми ще кажа, че ги обичам и те са всичко за мен. Осъзнавам, че успехът има и тази цена. В името на всички, които ме обичат вече почти 17 години като изпълнител, преминавам през всичко това и нищо не може да ме спре“.

Припомняме, че от няколко месеца насам в медиите се спекулира относно брака на Мария и Християн Гущеров. Ето, че отново единствено HotArena разкри обективно каква е истината.

Не само че крах в отношенията им няма, но и двамата говорят с такава любов и всеотдайност един за друг, че не е чудна завистта на хората.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE