Начало » Политика » Джордж Сорос отчаян! Пръска милиарди, за да свали Тръмп! Активизира хората си в България срещу Борисов!

Джордж Сорос отчаян! Пръска милиарди, за да свали Тръмп! Активизира хората си в България срещу Борисов!

srs
Победата на Доналд Тръмп парализира от ужас чудовището на злото Джордж Сорос и слугите му по света и у нас. А само седмица преди фамозната победа на претендента на републиканците, Сорос се провикна от Световния икономически форум в Давос: “популярността на Тръмп ще поднесе на тепсия победата на Хилари Клинтън”.

Сорос стигна и по-далеч като обвини Тръмп, че прави услуга на “Ислямска държава”, като “продава” страх.

Заклинанието на корпоративния демократ не се сбъднаха и сега той се превърна в продавач на страх, като организира протести в няколко щата срещу Тръмп, които спонсорираните от него медии се опитват да превърнат в масова психоза. Само преди няколко часа на един от протестите прокънтяха куршуми. Което доказва, че “борецът” за човешки права е готов да гази трупове, за да постигне целта си.

Слугите на Сорос в България също усещат, че златният дъжд от любимата им фондация “Америка за България” внезапно ще спре и хранениците й изпълзяха от окопите си.

Иван Кръстев, Огнян Минчев, Евгений Дайнов громят от сутрин до вечер и цяла нощ новия избор на Америка. Защото много добре знаят, че Америка ще продължи да е световен лидер и без кухи фондации “Америка за България” и “Отворено общество”, създадени да наливат милиони левове за пропаганда.

Една през друга жълтите медии на Прокопиев, Стоянка Георгиева и Огнян Донев се надпреварват да внушават омраза срещу Тръмп.

“Денят, в който целият свят получи сърдечен удар”, съска “Дневник”. А братът му близнак – “Капитал” пищи: “Несигурност на име Тръмп”. Марионетката на Иван Костов – Стоянка Георгиева също е снесла в сайта си “Медиапул” – “Външната политика на Тръмп – голям скок в неизвестното”.

Кална река срещу Тръпм се стича и от сайта на изправения на подсъдимата скамейка за данъчни злоупотреби Огнян Донев – “Клуб З”.

Въпросните издания са използвали Денят за размисъл, за да прокарат тезата за предсрочни избори и служебен кабинет. Явно по този начин новите приятели на банкера – беглец Цветан Василев се опитват да му осигурят така необходимата нова власт, която да го оневини за източването на КТБ и потъналите над 7 млрд. лева активи, от които 3.8 млрд. лева са свързаните с него предприятия като “Дунарит” и “Петрол”.

Колко ли от тези пари е готов да разпръсне Цветан Василев, за да дестабилизира държавата и да свали правителството на Борисов, което дръзна да му потърси отговорност?

Банкерът – беглец вече си осигури цял председател на Върховния касационен съд. Лозан Панов, който бе разобличен от БЛИЦ в скандална близост с Божидар Банков – един от адвокатите на доскорошния мажоритарен собственик на КТБ.

И докато Лозан Панов сякаш е потънал в земята след гръмовните разкрития, то закрилникът му Прокопиев стяга нов десен проект с Радан Кънев и генерал Атанасов.

Не спи и “Протестна мрежа”. Главатарите й подготвят рестарт на задкулисния сценарий срещу Борисов с платените протести от 2013 година.

Мракобесният октопод ще се мъчи да оплете в кървавите си пипала държавата и да удуши гражданите й. Зад тях са милиардите на господаря им Сорос, за които няма граници.

Въпросът е най-накрая обществото да осъзнае, че шепа гангстери с вратовръзки се опитват да го ограбят, така както правеха по времето на Костов и да ги пометат.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE