kim
Ускоряване на обмяната на веществата е определено най-добрият начин да отслабнете.  Много различни естествени храни могат да помогнат да се постигне това. Но, ако наистина искате да ускорите метаболизма си, винаги обръщайте внимание на подправките, които използвате, пише zajenata.bg.

Едно проучване е проведено от учени в областта на медицинските науки, Университета на Иран.Те разделят участниците в две групи, които включват 88 жени с наднормено тегло.

Жените в двете групи са на здравословна диета за следващите три месеца. Те консумират по-малко от 500 калории на ден. Единствената разлика в тяхната диета е използването на подправки. Първата група консумира кимион по 3 грама на ден. Те смесват кимион със 140 грама кисело мляко и го консумират всяка сутрин на празен стомах. Втората група също консумират кисело мляко, но без кимиона.

Резултатите от първата група са чудесни. Първата група от жени са загубили 6 килограма повече от втората група след период от само 1 месец! Те загубват 14,64% мазнини, а втората само 4,91% мазнини.

Кимионът има изненадващи свойства. Той е богат на филостерол, който е способен да предотврати задържането на холестерол в тялото. Това е основната причина, поради която  може да се ускори метаболизмът и да ни помогне да отслабнем допълнително.

Опитайте сами и ще забележите много бързо положителните резултати!