Начало » Клюки » Ася Капчикова в брутални искрено интервю за раздялата си с Криско!

Ася Капчикова в брутални искрено интервю за раздялата си с Криско!

ask
За Ася Капчикова започна упорито да се говори, след като стана Мис Плеймейт 2015 и се снима гола за еротично списание. Тя е първата естествено красива плеймейтка. Допълнително за славата й допринесе връзката й с рапъра Криско. Преди половин година двамата внезапно се разделиха, а Ася продължи да работи за името си. Дори се нави да участва в риалити формата „Фермата” по bTV и да опровергае твърденията, че е разглезено момиченце. Тя се срещна с репортер на “ШОУ”, за да разкаже за преживяванията си в култовото предаване, както и за бъдещите си намерения.

– Какво доказа на себе си с участието във „Фермата”? Каква искаше да покажеш на зрителите?
– Никога не съм се стремяла да доказвам на себе си нищо, защото знам какъв човек съм. Устремена и целенасочена съм. Исках да покажа на хората, че този етикет „Мис Плеймейт”, който ми бяха лепнали, е просто едно прозвище. Възнамерявах да разкрия цялата си същност и това, което в действителност съм – Ася Капчикова, едно обикновено момиче, забавна, интересна, от части луда, но винаги себе си.

– Държа се като мъжко момиче и май успя наистина да излезеш от стереотипите, че плеймейтките са разглезени и мързеливи…
– Абсолютно! Счупих всички клишета. Наистина съм много организиран човек и когато имам цел и зададена задача съм перфекционист, което изкарва някои хора извън равновесие. Виждам по един начин и те трябва да се случват по точно този определен начин. Не ми е било проблем нито да ставам рано сутрин, нито да доя козите, нито пък физическата работа. Това хората го видяха.

– Липсата на секс във фермата ти се отрази, сподели го пред някои от участниците. Дори каза, че си съжалила, че не си си взела вибратор…
– Нищо човешко не ми е чуждо. Физиологическата нужда на човек е съвсем нормално нещо. Няма нужда да се правим на светци и да вярваме, че

жените зачеват непорочно

Не мисля, че нещо лошо съм казала. Изразих мнението си на глас. Знаем, че бебетата не ги носи щъркелът. Това, че съм го споделила и на някои хора им е дошло в повече, не е мой проблем. Аз съм по-разкрепостена и по-директна, затова много хора ме оценяват и държат на това мое качество. Други обаче не го възприемат, моралисти са.

Вибратор не си взех във „Фермата”, защото в условията, които ни предоставяха, със сигурност нямаше да мога да го използвам. Може би в друго предаване, при други условия, бих го взела.

– Намери ли приятели в шоуто? 
– Намерих приятели, много нови запознанства, които наистина ме обогатиха. Всеки участник остави в мен частица от себе си. Аз съм такъв човек, който винаги вижда положителното в хората. Изкарвам само позитивите – дори от Ева и някои други, които бяха определени като най-негативните. Всеки от тях съдържа качества, които го олицетворяват и го представят в най-добрата му светлина.

Най на сърце са ми Крум Савов, Калин Терзийски, Гери Дончева, Елен Колева, Тодор, който на моменти дразнеше, но въпреки това е готин. Стоян за мен е абсолютният финалист и фаворит, който трябва да спечели „Фермата”. Финци е народен човек, Михо пък е уникално момче, истински и умен за годините си. Останалите също имат своите плюсове.

– С рапъра DEE се познавате отпреди това. Какво ви свързва?
– С DEE ни свързва видеоклип, който снимах за него преди години. Това беше и първият ми клип, който стана много хубав. Занапред може и други неща в професионален план да ни свързват, знае ли се. (смее се)

– Видяхме кадър, в който танцуваш на една греда, вместо пилон, но падна много тежко на главата си…
– Всъщност изобщо не съм се ударила, както изглежда от кадрите.

Имам белег на ръката

обаче от хлъзгането. Бях гвоздеят на вечерта. Имам пилон  и малко глупаво от моя страна е да си помисля, че мога да се задържа на гредата. Самият диаметър е различен, тя е квадратна и се получи тази смешна ситуация. Ако трябва да направят топ три на паданията във „Фермата” на първите две места ще съм аз – това с гредата и когато на един от дуелите, където носихме зелки, полетях като Спайдермен надолу. Имам много весели моменти, ще запазя страхотен спомен от участието си.

– В емоционален момент сподели, че твоят баща не ти говори от около година. Каква е причината да се сърди и сега след края на предаването има ли подобрение в отношението му към теб? 
– Той е плакал, когато е гледал писмото ми, адресирано до него. Посланието ми беше, че хората трябва да превъзмогнат егото си и наистина да слушат родителите си. Колкото и да бунтари да сме децата, след време осъзнаваме, че родителите винаги са ни говорили за добро. С него имахме едно глупаво спречкване, даже не бих го нарекла така. Заради това не се чухме преди да вляза във „Фермата”, което ми повлия и дотежа. Мислех непрекъснато за него, трудно ми беше без подкрепата му. Написах му най-емоционалното писмо и до ден днешен се разплаквам от него.

– Той подкрепяше ли решението ти за конкурса „Мис Плеймейт”, връзката ти с Криско…? Предполагам спекулациите с твоето име са му дошли в повече…?
– Нека да обясня на хората, че не е това причината. Имахме друго спречкване с него. Лично е и няма да го споделя, дребно нещо е и не си заслужава. Твърде кратък е животът, за да го пропиляваме в сръдни. Няма смисъл да съжаляваме после, че не сме си говорили с някого и има нещо недоизказано между нас. Моите родители не са консервативни, макар да са от малко градче и винаги са ме подкрепяли. Либерални са и отворени.

– Вярно ли е, че си искала да ставаш певица, но си срещнала съпротива от бившия си приятел – рапъра Криско? 
– Това са глупости. С Кристиян сме обсъждали някакви неща, чувал ме е как пея, но никога не съм се бутала за някаква певческа кариера. Така излезе по медиите, но аз съм визирала съвсем други неща.

А дали ще стана певица… ще видим! 

– Изневерявала ли си му, докато сте били заедно? 
– Искам да кажа, че темата Криско трябва категорично да се приключи. Ние сме приятели, а какво е имало между нас и какви са ни отношенията си знаем ние. Важното е, че от половин година не сме заедно. Медиите непрекъснато се опитват да разберат какво е станало, но това ще си остане между нас. Разделихме се като зрели хора. Трябва да се знае, че няма Ася на Криско или Криско на Ася, това е.

– Има ли нов мъж до теб в момента?
– Ще го запазя в тайна. (смее се)

– Имаш ли намерение пак да танцуваш по клубовете?
– Много приятели ме питат това. Но на този етап мисля, че човек трябва да знае какви цели има и накъде не трябва да се връща. Не трябва да правя крачка назад, а да гледам само напред. Продължавам напред и никога не гледам назад. Това е бил някакъв етап от живота ми, сега е друг. Иначе много обичам да танцувам и ще продължа, имам си и пилон. Танците са част от мен и не мога да премахна това. Но за момента не планирам да се занимавам професионално с това.

Пуска бранд за бельо 

“От тук нататък Ася Капчикова прави бранд за бельо, вече има лого. Задвижваме и кампанията, в която искам да даря импланти на нуждаеща се жена. Потърсиха ме от „Бела Гел”, които предлагат най-качествените импланти в България,  и ще го осъществим, след като д-р Енчев не ме подкрепи. Мислим само как точно да го направим. Вероятно ще бъде на случаен принцип, защото не мога да преценя коя история е най-силна. Много жени ми писаха и тук съдбата трябва да реши. Има и друго, което ми предстои и ще гръмне, но не мога да го издам още”, разкрива бившата фермерка. 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE