Начало » Политика » Методи Андреев готви преврат срещу Бойко Борисов! Скандал!

Методи Андреев готви преврат срещу Бойко Борисов! Скандал!

met
Бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев стяга началото на преврат срещу Бойко Борисов, научи БЛИЦ. През последните дни Андреев обикаля парламентарната група на най-голямата партия и плете интриги срещу министър-председателя в оставка.

“Борисов е виновен за изборния провал. Той трябва да подаде оставка не само от кабинета, но и от председателското място в партията”, нашепвал Андреев в ушите на народни представители от мнозинството.

Някои от тях го контрирали с репликата: “Без Борисов е невъзможно ГЕРБ да продължи да съществува. Ако го няма Борисов, то няма да просъществува и партията. На него му е необходима подкрепа”.

На което Андреев се ожесточавал още повече: “Борисов не може да е сериозен фактор без подкрепата на парламентарната група. Той ни е необходим толкова колкото и ние на него”.

Наглостта на Андреев стигнала дотам, че се е срещнал на няколко пъти с Трайчо Трайков, който бе изхвърлен като мръсен парцал лично от Борисов заради проваления бизнес форум в Катар.

Явно Андреев е решил да играе ролята на Троянски кон в ГЕРБ в полза на новия проект на Прокопиев, Радан и министър Трайчо. Което може окончателно да трасира пътя му към политическото небитие.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE