alisiya
Както стана модерно напоследък, известни родни красавици стават рекламни лица на разкрасителни процедури и демонстрират нагледно вълшебните им свойства. Алисия също се нареди на тази опашка, но при нея рекламата е по-скоро анти. На пръв поглед в снимката може да не видите нищо необичайно, дори ще ви се понрави доста, защото певицата е разголила краче. Истината обаче е, че тя демонстрира нещо доста притеснително.

Всички уважаващи себе си дами, които се подлагат на подобни процедури, са наясно, че при извършване на фотоепилация и козметичката, и клиенката задължително са със специални предпазни очила. Това е не просто препоръчително, а задължително, защото светлинните импулси, които се изпълчват, вредят сериозно на очите, пише Хот Арена.

Вероятно в бързината да скапълят някакви снимка с рекламно послание нито Алисия, нито извършващите процедурата са се усетили, че ще има нещо нередно в снимката. Коментарите под нея обаче веднага заваляха и разкритикуваха певицата.

Възмутени дами споделят, че само в България може да се види такова чудо като правене на фотоепилация без предпазни очила. И прави забележка като след някоя и друга година дамите на снимката получат перде или друго увреждане на зрението, да не се чудят от къде им е дошли. Алисия, гледай ги малко повече тия неща, призовават почитателите й.