Начало » Клюки » Катето Евро е сложила вуду кукла в стаята на своя син!

Катето Евро е сложила вуду кукла в стаята на своя син!

ewr
Катерина Евро разбуни духовете с новината, че съвсем скоро стартира собствено телевизионно предаване. В миналото актрисата често се е допитвала до отвъднато за това, какво ще й се случи в бъдеще. Дали така е било и сега? Как започва всичко…

Два пъти й правили черна магия

Оказа се, че на актрисата два пъти й е правена черна магия. Тя разказва, че преди време случайно разбрала за това, но тогава не отдала голямо значение на случилото се и не усетила да има някаква промяна в начина й на живот. Според ясновидеца Роберто Методиев, който преди време беше специален гост в предаването на чаровницата “Усещане за жена”, през последните години доста хора се занимават с черни магии, но той категорично отказва да го практикува. Катето позволил на Роберто да й направи ритуала восъколеене. Това е древен ритуал, използван още по времето на траките, и спомага за премахване на негативната енергия. Накрая той подари на Евро специален амулет, който пази от лоши сили, и билка за прогонване на лошата енергия от дома.

Катето разказва интересен случай: В деня на сватбата с мъжа й Жоро Кадиев, с който се оженили с много, много голяма любов, тя попитала майка си: „Майко, кажи ми винаги ли ще бъда с него, завинаги ли ще останем заедно?”. Тя отвърнала, щадейки дъщеря си: „Да, завинаги, смъртта ще ви раздели…”. По-късно актрисата разсъждава: “И точно така стана!… Аз си мислех, че ще остареем заедно, но то пак стана така, както каза майка ми – ние бяхме до края заедно. Защото вече аз няма да имам повече друг мъж до себе си, нито ще се женя…”, споделя след време актрисата.

Майката й била известна софийска ясновидка 

Виждала в бъдещето и много й е казвала за внука си Сашко. Единственото, за което сбъркала, е, че ще е момиче, но пък тя си признавала, че бърка половете. “Но още, след като го видя, ми каза много неща за него. Неща, които до този момент абсолютно са се случили!”, споделя Катето.

Преди време се появи информация, че Катето Евро върти бизнес с врачки. Притежавала фирма, която се занимава с продуцирането на познатото на много зрители предаване “Пентаграм”, излъчвано по Канал 3. Тази продуцентска дейност е още един начин за Катето да се издържа, освен с тв участията. Ролята на вдъхновение за основаването на подобна фирма изиграла майката на актрисата. Но Катето Евро отрича. Категорична е, че това е лъжа. Не просто лъжа, а “пълни глупости”. Възмутена от слуховете, заявява, че се занимава с една-единствена дейност и това е актьорството.

Пази урната с праха на мъжа си вкъщи

Преди 4 години от рак си отиде мъжът на Катето Евро – Георги Кадиев, по-популярен като Жорж, от когото е и синът на актрисата Александър Кадиев. Звездата от “Оркестър без име” се прости с любимия си мъж тихо и мълчаливо, без да тръби из публичното пространство. Месеци след трагичния край всякакви грозни слухове обикаляха из медиите, сякаш за да тестват психическата устойчивост на Катерина Евро. Писа се какво ли не – че е виновна за смъртта му, че се е изпокарала с роднините му, че го е оставила сам и т. н., и т. н. Лъжи, от които страдаше най вече синът й Сашо, който нито веднъж не показа колко го боли. Александър Кадиев показа колко е силен, явявайки се в ефир буквално часове след загубата на баща си.

Най-скандалното в случая е, че след смъртта на съпруга си актрисата пази в дома си урната с праха му: “Истината е, че не съм преставала да вярвам, че мъжът ми е около мен. Даже ще ти кажа, че не съм погребала урничката му. Държа си я вкъщи, тук. Паля му свещичка и му слагам цветенца. И знам, че си е тук, край мен”, сподели актрисата преди време пред ‘‘ШОУ‘‘.

Правила бели магии за внучка

Преди време пък Катето Евро била сериозно притеснена, че синът й Александър Кадиев и приятелката му Таня все още не са я дарили с наследник, разправят клюкари. Затова актрисата прибегнала до магии. Направила една в спалнята на двойката. Смаяни комшийки от Кокаляне твърдят също така, че за по-сигурно артистката се снабдила и с една от куклите за зачеване на обявилата се за наследница на Ванга Жени Костадинова. Вуду атрибутът бил поставен като украса върху скрин в стаята за отдих на Кадиев и Таня. Това се оказват пълни глупости, които самата актриса отрича след време в телевизионно интервю. През 2015 година синът й и приятелката му Таня се сдобиват с дъщеря, която кръщават Катерина, на баба си. Кaтepинa Kaдиeвa, пъpвopoднaтa внyчкa нa Kaтeтo Eвpo, пълнеше eфиpнo вpeмe и cтpaници oщe пpeди дa ce poди, а различните издания спекулираха с информация за бебето. Caшo Kaдиeв и любимaтa мy Taня някoлкo мeceцa ycпяxa дa зaпaзят кpacивaтa cи тaйнa caмo зa нaй-близкитe cи, нo лoшият Биг брадър се оказа този, който съобщи на всички новината. Бъдeщoтo бабчe влeзe в “Биг бpaдъp ол cтapc” и зpитeлят нayчи зa тpeпeтнoтo й oчaквaнe с подробности.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE