Начало » Горещо » Вижте какво изскочи от бюстието на Алисия по време на участие! (СНИМКА)

Вижте какво изскочи от бюстието на Алисия по време на участие! (СНИМКА)

alisiyave
Че кариерата на Алисия е сериозно зациклила говорят многобройните й изцепки в последно време и неистовото й желание да привлича внимание върху особата си. Певицата не може да се похвали с хитови парчета, а видеото към сингъла „Ти ли“, бе определено от феновете й като пълна катастрофа. А какво е една звезда без хитове и многобройни почитатели – нищо!

Затова Ася измисли хитър начин, с който да заковава мъжки погледи към силиконовите си бомби, които щедро им показва на всяко участие. Такъв е случаят и с последния кадър, който изпрати читател

byust

Пред малцина подпийнали младежи, дошли да зърнат прелестите на изпълнителката тя е показала ремонтирания си силикон. Пак „неволно“. Да й се чуди човек как успява с тези номера! Та това си е цяло изкуство. Я паднала презрамка, я разкопчано бюстие, я подскоци и винаги отличен резултат – палавите моцарелки на Алисия са навън.

Сцената отеснява на певицата и тя започна да споделя кадри на пак „неволно“ изскочилите й зърна по време на тренировка. Алисия става все по-смела, освободена и изобретателна. Дали ще ни покаже цялата си анатомия. Докъде ли може да стигне в желанието си да се пъне да е номер 1? Предстои да видим.

А дали се сеща, че е майка на момче, което е достатъчно голямо да разбира какво прави майка му и да отнася подигравките на съучениците си? Едва ли?

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE