karbovski
“Аз съм се женил само един път. Мога да ви разкажа за тази прекрасна жена.” Това разказа в предаването “Търси се” журналистът Мартин Карбовски.

“Случва се човек да се ожени за малко, понякога се случва. Искам да разкажа за бившата си жена, която много ценя заради една нейна реплика. Беше 1996-та сватбата, 1997-ма се разделяме, бяхме толкова бедни, толкова зле. Революции, дори мишките бяха по-богати от нас, защото имат кожухчета.

И след години тя ми казва: “Ти прибра парите от сватбата, нали?”, казвам “Да.” “Дай ми 300 лева на заем тогава”.

После седи седи и казва: “Ако знаех какво ще направиш ти, никога нямаше да се откажа от тебе.”, цитира бившата си жена през смях журналистът.

“Давам пример, не злорадствам, но времето опровергава тези, които не работят и не се стараят. Когато работиш, времето няма как да те опровергае. Аз имам етапи. Влюбвам се и се женя на всеки 7 години.

Иначе съм женен само един път – официално със сватба и така. Повече няма да ми се повтори. Съжалявам, момичета. Както каза една девойка, “искам баща ми да ме види със сватбена рокля, е щом баща ти иска, ще го уредим, имам приятели в театъра”, смее се Карбовски.

“Поетите не могат да се приберат до топлия задник на жена си и да заспят. Те са идиоти. Те са Ботевци, които пишат някакво писмо.”