Начало » Клюки » Калин Терзийски ще се самоубие с пиене, за да му плачат на гроба!

Калин Терзийски ще се самоубие с пиене, за да му плачат на гроба!

kajo
Близки на писателя са сериозно притеснени за здравето му, защото единственото, което иска в този момент, е да умре, за да плачат на гроба му. Никой не можел да го убеди, че има смисъл да продължава да живее.

Хората от обкръжението му свидетелстват, че откакто е излязъл от „Фермата”, никой от тях не го е виждал трезвен поне веднъж. Всеки ден на писателя започвал и завършвал с алкохол. Не веднъж са го забелязвали да спи по пейките в Банкя, където живеел съвсем сам. Не искал помощ от никого и стигнал до там да гони дори собствените си родители от къщата си, твърдейки, че няма нужда от никого, пише “Уикенд”.

„Единствената цел на Кайо в момента е да умре от алкохолизъм. Той не пие просто защото му се пие, а защото смята, че по този начин ще умре красиво като истински творец”, е мнението на познати на писателя. Калин непрекъснато сравнявал себе си със световно известни писатели като Хемингуей и Фицджералд, които също са били алкохолици, и смятал, че колкото повече пие, толкова повече се доближава до тях.

„Знаеш ли колко много хора ще дойдат на гроба ми и ще плачат? За това си струва да умреш!”, казал й Кайо.

Негова близка останала повече от шокирана, когато отишла на уговорена среща с Терзийски и го заварила да се шляе край НДК, като дори не знаел колко е часът. Било ранният следобед, а й казал, че е в района от сутринта. Купил си уиски от един супермаркет и изпил цялата бутилка, а докато чакал да дойде време за срещата, подремнал в подлеза като просяк. Тя се опитала да го убеди, че има спешна нужда от помощ, но той я отрязал категорично.

Сега вече писателят не иска и да се среща с приятелите си, защото само му губят времето с приказките си, че трябва да спре да пие. С дъщеря си въобще не поддържал връзка. Пратил й само част от хонорара си от “Фермата” и така смятал, че е изпълнил бащинския си дълг. Дори бившата му жена Ивана вече не искала да се занимава с него, защото й било омръзнало да го вади от блатото всеки път, когато затъва в него.

Заради отказа си да общува с когото и да било, Кайо е пропуснал заснемането на финалите на „Фермата”. Именно в това риалити той се върна към алкохола, след като месеци наред не беше пил. Макар да твърди, че там е срещнал хора, от които се възхищава и че ще запази топли спомени от преживяното с тях, той е единственият участник, отказал да се върне там, където е заснето шоуто.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE