Начало » Клюки » Мис България 2015 с голям проблем! Само чудо може да помогне!

Мис България 2015 с голям проблем! Само чудо може да помогне!

mis
Майка ми има болни бъбреци. Има нужда от донорство, но нещата са сложни. Чака се много време. Такава болка разкри в ефира на bTV Мис България 2015 Марина Войкова.

Марина добави, че майка ѝ, като силна жена, знае, че всичко ще се оправи. При това миската се оплака от жълтите медии, че грозно спекулират с тази трагедия.

Кирова каза още, че донор се чака от една година. „Нещата обаче са сложни, всичко върви на обратно, хемодиализата не ѝ помага. Казах, че аз искам да съм донор, но комисията не ми позволи, защото съм много млада. Не знам какъв е изходът, дано се случи чудо. Ще търсим вариант за трансплантация навън”, проплака още Войкова.

Войкова бе категорична, че въпреки успехите, доброто и лошото през годината са балансирани. „Не обичам да се ровят в живота ми, не обичам да съм на прицел, но хората са гадни и понякога зад усмивките на известните хора се крие много тъга”, казва Мис България 2015.

Тя призна, че е била наивна ,като е смятала ,че всичко ще е „цветя и рози” след успеха й на конкурса в България. „Трудно е една жена да носи короната, имиджа на миската не е добър в нашето общество”, призна Войкова. Според нея, мъжете у нас са започнали да я гледат по различен начин след спечелената титла. “Лошото е,че мъжете обикновено се хвалят какво работят, казват, че искат да съм част от техен проект, но накрая всичко завършва с една обикновена свалка”, призна красавицата.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE