Начало » България » Странни символи се появиха във Варна! Ще водят свещеници да борят магиите! (СНИМКИ)

Странни символи се появиха във Варна! Ще водят свещеници да борят магиите! (СНИМКИ)

simw
Три символа, чийто смисъл не е много ясен, могат да бъдат видени на Станчовата алея в Морската градина. Алеята по принцип е затворена за преминаване, тъй като в тази зона има неукрепено свлачище. От дълго време обаче оградите не спират никого, защото части от тях са демонтирани и преминаването става свободно, пише Petel.bg.

Символите се появяват един след друг някъде от пролетта насам, разказаха очевидци. Съдържанието на знаците може да е безобидно, да е част от някаква игра, смятат повечето от минувачите. Според други обаче може да става въпрос за послания на някакво тайно общество или дори за магия.

Някои от хората, видели тези символи, се заканват да ги замажат с боя или дори да доведат свещеник, който да пречисти мястото с ритуал. За тях няма съмнение, че далечният и оставен без осветление участък от Морската градина е станал сцена на вещерски ритуали. Разбира се, обяснението може да е далеч по-успокояващо. Може да става въпрос наистина за детска игра или за опити на някой художник, който иска да види как ще изглеждат изображенията му на асфалта.

 

 

 

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE