Начало » Политика » Бойко Борисов нападна Румен Радев и партиите в парламента! Бесен е!

Бойко Борисов нападна Румен Радев и партиите в парламента! Бесен е!

borsradev
Който иска да прави кабинет, да си излъчи премиер и министри и да си носи отговорността, както аз две години го правих. Изпълнявах си ангажиментите всеки ден, оставаме верни на това, което съм казал. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след свикания Консултативен съвет за национална сигурност, на който присъстваха представители на всички партии.

“Не мога да предопределям какво ще предложат колегите от другите партии, оставям ги те да си поемат цялата отговорност. Преди две години предложихме коалиция на РБ и ПФ. Ако решат да направят те правителство, да си излъчат премиери и министри. Бях приел ангажимент, че, ако не спечелим президентстките избори, като вот на доверие към ГЕРБ, подавам оставка и го направих”, заяви Борисов.

“Народът показа, че вярва на ген. Румен Радев, но той не дойде тук. Не било удобно да участва в такива преговори като днешните. Най-добре е да се изказва по теми, които са удобни. Днес го няма тук”, гневно каза Борисов.

Премиерът в оставка заяви, че дължи на Патриотите и Реформаторите подкрепа, защото те са подкрепили неговото правителство. Не стана съвсем ясно обаче дали ще застане наистина зад тях, ако решат да направят кабинет.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE