Начало » Клюки » Малкото коте на Божинов се заигра със сина на Ценко Чоков!

Малкото коте на Божинов се заигра със сина на Ценко Чоков!

kote
Столичната бръмчалка Бояна Генова уцели кьоравото с последното си попълнение. Плеймейтката, която стана популярна като едно от „малките котета” на Валери Божинов, е известна със своя списък от популярни завоевания. Този път в лапите й попадна големият син на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков – Спас.

В последните месеци младият жител на врачанското село бива често засичан в столицата в компанията на редица красавици. В момента той управлява семейния бизнес за милиони и през деня се труди наравно с работниците, а вечер с луксозното си возило разкарва като бяла мечка Генова из столичните клубове. Въпреки  славата на фамилията, Спас се държал винаги кавалерски с момичетата до него, като задоволявал нуждите на всяка от тях.

„Не е много редно, докато баща му и брат му са в затвора, той да тича след момичета”, коментират зложелатели. Други пък са на мнение, че момчето е младо и е нормално да задоволява и подобни нужди. „Много работи и заслужава да  разпуска”, категорични са негови приятели.

Бояна пък от години се пробва да стане популярна, като през даден период от време тя или нейни приятели пращат информации на медиите от новосъздадени електронни пощи с цел името й да не бъде забравяно. Явно това е дало резултат и в момента Генова се пъчи в дискотеките като половинката на младия милионер Чоков.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE