Начало » Горещо » Миглена Ангелова в кревата на млад милионер… Познайте кой е!

Миглена Ангелова в кревата на млад милионер… Познайте кой е!

angelova
Последната клюка около скандалната Миглена Ангелова гласи, че водещата е в интимни отношения с милионера Борислав Комсийски, с когото се запознаха във „ВИП брадър“, пише “Телеграф”.

Двамата не криели симпатиите си един към друг и дори често могат да бъдат засечени в столични заведения на романтични вечери. На последната  присъствала и сестрата на Боби – Мария, тъй като Миглена пожелала набързо да се запознае с роднините и приятелите на Комсийски.

След предаването Миглена потърсила Боби, за да го запознае с дъщерите си, които са моми. Истината се оказала друга. От доста време Миглена точи лиги по милионера, а и той откликва на мераците й. Още в Къщата на „ВИП брадър“ тя показа сексуални мераци към Боби и дори го налегна уж да му прави масажи. После мераците й бяха попарени от мисията, според която фолк певицата Емануела трябваше да го играе любовница на Боби.

Миглена предвидливо реши да изчака финала на шоуто, за да се пробва и за любима жена на Борислав. Докъде ще стигне аферата между двамата, предстои да разберем.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE