Начало » България » Стоянка Мутафова проговори за състоянието си!

Стоянка Мутафова проговори за състоянието си!

styanka
Голямата актриса Стоянка Мутафова проговори от болничната стая. Вчера тя бе хоспитализирана, след като се е почувствала зле. “Мислехте, че съм умряла? Ха! Ама я още не съм!“, заяви Мурафова, цитирана от в. “24 часа”.

„Бях сама. Муки я нямаше. Готвех се за пътуването за гастрола в Пловдив. Там, в банята, съм си сложила някои неща, пране до съхне, протегнах си ръката да ги взема, изтръпна ми палеца, после ръката, после ми се изви целият гръб… Хайде, Стояно, казах си, това е инфаркт. Точно така започна при Нейчо. (Покойният й съпруг и голямата любов на живота й – б.р.). Такива бяха симптомите. Малко преди това му целувах снимката. Сякаш беше знак отгоре! Вземай ме при себе си, където и да те има, казах му“, разказва Мутафова за вчерашния ден.

В това време актрисата Ирен Кривошиева идва да тръгнат заедно за гастрола. Разбира за ситуацията. Спешно приемат Стоянка Мутафова в „Токуда“. Следва лекарски консулт и решение да й бъде поставен стент.

Стоянка е настанена в самостоятелна стая. „Добре се чувствам! Около мен е тихо, спокойно. Всички са много грижовни. Чаршафите ми са небесносини. Сега ми слагат телевизор. Гледам само политика. И се смея“, каза тя след интервенцията. Дори се наложи да повика една от сестрите, за да уточни какво точно й е правено. „Ще ме държат няколко дни. Много приятни хора. А аз… Няма да се боря с Господа, я…“, казва голямата актриса.

Няколко пъти министърът на културата в оставка Вежди Рашидов е звънял в клиниката и на дъщеря й Муки да се интересува от здравословното състояние на Мутафова.

Припомняме, че Стоянка Мутафова бе приета в болница вчера в ранния следобед. Тя е почувствала сърдечна слабост и нейни близки веднага са я откарали в болница „Токуда”.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE