Начало » България » Мъж преодоля охраната на общината в Благоевград и обля с фекалии главния архитект!

Мъж преодоля охраната на общината в Благоевград и обля с фекалии главния архитект!

obsht
Истински екшън се разигра днес в сградата на общинска администрация в Благоевград, мъж от квартал „Еленово” проби охраната на общината и успя да избяга от тях, докато го гонили, той лиснал кофа с фекалии пред вратата на главния архитект Васил Тинчев, предаде struma.com.

Мъжът крещял, че щом той живее като прасе, другите също трябвало да живеят така. Протестирал, че гази кал по улицата, по която се прибира в дома, затова решил да си отмъсти.

Главният архитект коментара случая така: „При нас това е ежедневие, хора с психични проблеми идват и създават неприятности, не им личи и биват пускани”.

Преди дни дойде една жена с окървавена джапанка, която твърдеше, че са я нападнали и били строители по санирането, оказа се, че те е била хоспитализирана в Хърсово, излязла е, удряла е някакви тухли, които паднали и смазали крака и.

„По днешния случай съм депозирал жалба до Първо управление на МВР и разчитам да си свършат работата. Работата на общинска администрация и моята като архитект няма отношение към агресията на днешния мъж”, каза още Тинчев.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE