Начало » Lifestyle » Вижте как Гала е разбила две семейства – разкрития за тъмното й минало…

Вижте как Гала е разбила две семейства – разкрития за тъмното й минало…

Вижте пикантните подробности, които споделят колеги от университета, в който е учила Гала за любовния й живот.

„По онова време Гала си беше просто Галка.  Имаше тъмноруса дълга коса. Беше хубавка и мила. Хвана си за гадже един студент-художник, който беше женен. Марио Матев беше издънка на стар и много заможен пловдивски род и това много вдигаше акциите му в очите на Гала. Имаше фирма, която беше кръстил „Дали”, защото беше голям фен на Салвадор Дали. Един ден каза: „Ще бъдем като Дали и неговата муза – Гала” и така всички в компанията започнахме да я наричаме Гала.

1481516693-gala-na-kafe-1

 

Следващият мъж в живота на телевизионната водеща отново бил художник и неин колега от театралната школа. Изработвал и продавал оригинални бижута, от което вадил доста пари. За съжаление и тази авантюра не продължила дълго. Оказало се, че богаташът имал жена и дете.

 

Преди известно време Гала призна, че нейната най-голяма любов е актьорът Димитър Горанов. Днес, той е проспериращ мениджър на театър и върти бизнес с имоти.

Пикантна е и историята на първия й брак с Константин Будев. Преуспяващ бизнесмен, а Галка- “момиче на късмета”. Отново обаче, щастието на водещата се помрачило. Будев все още бил жената за предишната си жена!

И последната изгора на водещата “На кафе” се оказал женен и с 4-месечно бебе. Този път обаче Гала не се поколебала и продължила връзката си. Бившата жена на 11 години по-малкия от нея Стефан Николов даде интервю, в което заяви как Гала е успяла да прилъсти мъжа й и да отнеме бащата на детето. Това обаче, не успява да повлияе върху живота на тв водещата. Тя не изпитва никаква вина и сега двамата обикалят по света.

Източник:БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE