Начало » България » Впечатляващо!Борисов спасил възрастна жена в Хитрино

Впечатляващо!Борисов спасил възрастна жена в Хитрино

Юлия Цилински е от Хитрино, но живее в Мюнхен. Тази сутрин жената разбира за ужаса в селото и започва да търси варианти да помогне на баба си, която е на 97-години и живее сама в Хитрино близо до гарата. Юлия се обърна с молба към премиера в оставка Бойко Борисов, ако може да окажат помощ на възрастната жена, която живее сама и не може да се евакуира, съобщава informo.bg.

„Тя е била съвсем сама тази сутрин, понеже всички от съседните къщи просто са избягали. Приятели, познати и роднини нямаха достъп до къщата, поради мерките за сигурност.“, разказа Юлия. Жената признава, че от отчаяние и безизходица е решила да потърси помощ чрез медиите и Фейсбук от премиера в оставка Бойко Борисов. „В своето отчаяние се обърнах към г-н Борисов, понеже чух и четох в медиите, че ще е там“, разказва още Юлия.

1481467615-1

Жената получава обратна връзка, че полицията е открила баба й, която е получила вода и храна и за щастие не е наранена. „Толкова съм благодарна!“, признава Цилински и разказва, че мисли и се моли за семействата на пострадалите и жертвите от Хитрино.

„Здравейте! Тя е била съвсем сама от тази сутрин, понеже всички от съседните къщи са просто избягали. Приятели, познати и роднини нямаха достъп до къщата, поради мерките за сигурност. Можете да си представите моето положение тук в далечния Мюнхен. В своето отчаяние се обърнах към г-н Борисов, понеже чух и четох в медиите, че ще е там. Преди час най-сетне ми се обадиха, че е търсена и намерена от полицията. Получила е вода и храна. За щастие не е наранена. Толкова съм благодарна! Сега съм с мисли и молитви при семействата на пострадалите и починалите и при всички хитринчани.“

Източник:БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE