Начало » Свят » Защо тя избра смъртта, пред това да бъде изнасилена от Сирийската армия (СНИМКА)

Защо тя избра смъртта, пред това да бъде изнасилена от Сирийската армия (СНИМКА)

Медицинска сестра, заклещена в капан в обсадения Алепо, написа сърцераздирателно писмо, обяснявайки защо е избрала смъртта пред това да попадне в ръцете и да бъде изнасилена от “животните от сирийската армия”.

Писмото, както и свидетелства и от други очевидци, показват как много жени предпочитат да се самоубият пред възможността да бъдат пленени и изнасилени от армията на Асад, пише британският metro.co.uк.

В сърцераздирателното си писмо, медицинската сестра обяснява защо е избрала да постъпи така.

Това е писмото:

15542448_678741122285486_2379917093535892087_n

“Аз съм една от жените в Алепо, която скоро ще бъде изнасилена и няма оръжия и мъже, които да застанат между мен и животните, които наричат себе си “държавна армия”.
Аз не искам нищо от вас. Не искам дори съжалението ви, аз съм все още способна да говоря и мисля, че моята молитва ще бъде много по-плодотворна от това, което очаквате.
Аз ще се самоубия и не ми пука дали смятате, че ще отида в ада за това!
Ще се самоубия, защото не останах в дома на покойния си баща, чието сърце не издържа като гледаше всички, които напуснаха Алепо.
Ще се самоубия не поради друга причина, а защото не искам някои от членовете на режима на Асад да се хвалят, че са ме изнасилили, докато само до вчера ги беше страх дори да произнесат думата “Алепо”.
Ще се самоубия, защото Денят на Възкресението е започнал в Алепо и не мисля, че адските огньове могат да бъдат по-лоши от това, което е в момента.
Ще се самоубия и мисля, че всички ще бъдете единодушни относно моето отиване в ада – самоубийство на жена. Не вашата майка или сестра или съпруга… но жена, за която не ви пука.
Ще заключа, че вашата фатва (присъда) е вече безразлична за мен и можете да си я запазите за вас и вашето семейство.
Ще се самоубия.”

Превод:БЛИЦ

Твоят коментар
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE